TVR Kunststoffen  
 
  • 1
  • 2
  • 3
 
 
Startpagina > Olie- en vetoplosser
 
 
         
 
PLUG&PLAY POOL
Kunststof (PE) Zwembaden
Hottubs en Jacuzzi's
Folie lassen
Folie Zwembaden
HDPE Vetafscheiders
Vetafscheiders/renovatie
Olie- en vetoplosser
Opslagtanks
Leidingwerk
HDPE Vijvers
Betonnenbak bekleden
Drinkwater-filter
Montagewerk
Diverse producten
Links


Olie- en vetoplosser

CONTINUOUS RELEASE CARTRIDGE SYSTEEM

Dit geautomatiseerde cartridge doseersysteem bevat een sterk geconcentreerde op water gebaseerde suspensie met geselecteerde en geadapteerde micro-organismen die gebruikt worden om vetten in afvoerleidingen van restaurantkeukens af te breken. Dit product eet het vet in deze leidingen en voorkomt daardoor de ophoping van deze stoffen waardoor ze verstoppingsvrij en geurloos blijven.

TOEPASSINGEN
CRCS is ontworpen voor commerciële keukenleidingen om vetten te verwijderen en de opbouw hiervan te voorkomen. Dit verhoogt de stroomsnelheid door de leidingen waardoor water sneller wegstroomt en het voorkomt het gebruik van schadelijke chemische afvoerontstoppers. Daarnaast voorkomt het dat afvoerontstoppingsbedrijven langs moeten komen om plotselinge verstoppingen in de leidingen te verhelpen.

De inhoud van de cartridge behandelt de binnenkant van afvoerleidingen in restaurants die tot 750 maaltijden per dag serveren. De levensduur van de cartridge bedraagt standaard 30 dagen, de dispenser is programmeerbaar voor andere doseringen.

MICROCAT-BioPOP:

een ruwe, semi-afzinkbare cilinders die langzaam oplossen en microben en enzyemen vrijlaten die hinderlijke geuren reduceren en vetafbraak stimuleren. De MICROCAT-BioPOP bestaat uit een langzaam oplossende matrix geplaatst in een duurzaam poreus net. Ze zijn ontwikkelt om in een waterhoudende tank (vetput, pompstation, etc…) gehangen te worden m.b.v. een touw. BioPOP’s bevatten milieuvriendelijke en veilige natuurlijk voorkomende micro-organismen en hun enzymen. De micro-organismen zijn speciaal geselecteerd op hun eigenschappen om vetten en andere organische verontreinigingen die voorkomen in afvalwater uit keukens en levensmiddelenindustrie, maar ook huishoudelijk afvalwater, af te breken (en dus niet alleen op te lossen).

TOEPASSINGEN:
MICROCAT-BioPOP’s zijn ideaal geschikt voor gebruik in vetafscheiders, pompstationen in rioolnetwerken of rioolbuizen die te kampen hebben met geurproblemen en/of ophoping van vetten. De MICROCAT-BioPOP is ontwikkelt voor eenvoudige plaatsing, bevestiging en verwijdering via een touw in dergelijke systemen.

MICROCAT XRT

Over het algemeen wordt MICROCAT-XRT direct in de olie-waterafscheider gedoseerd in een preventieve onderhoudsdosis. Preventieve onderhoudsdosering voor een olie-waterafscheider varieert van 1 zakje van 0,2 kg per m3 tank inhoud per week tot 1 zakje per m3 tank inhoud elke 2½ maand, afhankelijk van de gebruikintensiteit van de olie-waterafscheider.

Direct toe te passen in de olie-waterafscheider zonder voorbereiding
Verpakt in voorgewogen, gemakkelijk te gebruiken, wateroplosbare zakjes
Goedkoop in gebruik
Lange houdbaarheid
Verminderde opbouw van olie drijflagen in de afscheider
Verlaagde oliegehalten in het effluent
Verbeterde waterkwaliteit
Lagere onderhoudskosten
Veilig en eenvoudig te gebruiken
   
  

Met behulp van onderstaande knoppen kunt u deze pagina printen, doorsturen via e-mail of delen via verschillende social media.Neem contact op:

Triny van Rooij
T. 06 - 2362 7439
E.

Bekijk Triny op LinkedIn

Gasthuisstraat 41
5461BA Veghel
Kvk nr. 52795780
Btw: NL8506.00.972B01