TVR Kunststoffen  
 
  • 1
  • 2
  • 3
 
 
Startpagina > HDPE Vijvers
 
 
         
 
PLUG&PLAY POOL
Kunststof (PE) Zwembaden
Hottubs en Jacuzzi's
Folie lassen
Folie Zwembaden
HDPE Vetafscheiders
Vetafscheiders/renovatie
Olie- en vetoplosser
Opslagtanks
Leidingwerk
HDPE Vijvers
Betonnenbak bekleden
Drinkwater-filter
Montagewerk
Diverse producten
Links


(Koi)Vijvers in bijna elke maat en vorm

TVR Kunststoffen vervaardigt vijverbakken uit HDPE in nagenoeg elke maat of vorm. Standaard worden de vijverbakken gefabriceerd uit HDPE 10mm dik plaatmateriaal. Op basis van onze berekeningen produceren wij de vijverbakken met een wanddikte van niet minder dan 10mm, dit om in de toekomst problemen uit te sluiten. De “kant en klare” vijverbakken worden standaard geleverd met staalverzinkte buizen aan de buitenzijde. Al onze vijverbakken worden van binnen en van buiten compleet afgelast en voorzien van diverse verstevigingsruggen.

De vijvers kunnen geleverd worden met de meest denkbare aansluitingen. Echter op basis van jarenlange ervaring adviseren wij de vijverbak op een betonvloer te plaatsen. Het bekleden van een betonnen bak met HDPE platen behoort ook tot de mogelijkheden. Verder levert TVR Kunststoffen bijna alle opties voor deze vijvers zoals: pompen, filters, skimmers, verlichting, leidingwerk. Transport binnen Nederland kan door ons geregeld worden indien gewenst.

Interesse in een filterbak, pompput, bodemdrain?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

   
   

Met behulp van onderstaande knoppen kunt u deze pagina printen, doorsturen via e-mail of delen via verschillende social media.Neem contact op:

Triny van Rooij
T. 06 - 2362 7439
E.

Bekijk Triny op LinkedIn

Gasthuisstraat 41
5461BA Veghel
Kvk nr. 52795780
Btw: NL8506.00.972B01