TVR Kunststoffen  
 
  • 1
  • 2
  • 3
 
 
Startpagina > Drinkwater-filter
 
 
         
 
PLUG&PLAY POOL
Kunststof (PE) Zwembaden
Hottubs en Jacuzzi's
Folie lassen
Folie Zwembaden
HDPE Vetafscheiders
Vetafscheiders/renovatie
Olie- en vetoplosser
Opslagtanks
Leidingwerk
HDPE Vijvers
Betonnenbak bekleden
Drinkwater-filter
Montagewerk
Diverse producten
Links


Drinkwater filters van klein tot groot

TVR Kunststoffen fabriceert en levert complete filterinstallaties. De filterinstallatie, ook wel het reverse osmosis drinkwater systeem genoemd, is in verschillende types verkrijgbaar. Mogelijkheid tot ontijzeren of van grond- en slootwater zuiver drinkwater te maken. Capaciteit van de kleine filters tot 320 liter zuiver drinkwater in 24 uur. Uitgevoerd met een los kraantje voor bijvoorbeeld op het aanrecht. De grootste filters in ons assortiment hebben een capaciteit tot 1500 liter zuiver drinkwater in 24 uur. Deze filterinstallatie dient voorzien te worden van een extra voorraadtank voor optimaal resultaat. Voorraadtanks uiteraard produceerbaar in elke gewenste maat en/of vorm.

Verder in ons assortiment de douchefilter, eenvoudig monteerbaar tussen uw kraan en de slang. Deze is gevuld met actieve kool. Iedere installatie is uitgerust met losse filters die na verloop van tijd vervangen dienen te worden. Om dit meetbaar te maken de mogelijkheid tot aanschaf van een TotalDissolvedSolids(TDS)-meter.

 

Met behulp van onderstaande knoppen kunt u deze pagina printen, doorsturen via e-mail of delen via verschillende social media.Neem contact op:

Triny van Rooij
T. 06 - 2362 7439
E.

Bekijk Triny op LinkedIn

Gasthuisstraat 41
5461BA Veghel
Kvk nr. 52795780
Btw: NL8506.00.972B01